‘The Basis Hairstylist’ bij B academy opnieuw van start

B AcademyDroom jij ervan om een professionele kapper te zijn? Dan is de opleiding ‘The Basic Hairstylist’ echt iets voor jou. In 40 weken leer je alles, van knippen tot stylen, van award-winnende hairguru’s.

Ook in het nieuwe seizoen biedt B academy weer de opleiding ‘The Basic Hairstylist’ aan. Vanaf 26 augustus kunnen hair lovers in zowel Amsterdam, Arnhem en Eindhoven terecht om deze populaire haaropleiding te volgen. In 40 weken word je zonder ervaring op een professionele, snelle en efficiënte manier opgeleid. Wat deze beginnersopleiding onderscheidt van alle andere, is de zeer praktijkgerichte benadering. Er wordt namelijk geen tijd besteed aan gedateerde oefenstof die niet in de praktijk wordt gebruikt.

De focus ligt op technieken en vaardigheden waar de moderne consument om vraagt. Gedurende twee dagen per week, leer je verschillende basistechnieken: het knippen van één lengte, het knippen van lagen, gegradueerde coupes, basistechnieken voor het knippen van heren, föhnen en styling.

Lees ook:The Chair Talents van start bij ROC van Amsterdam
Lees ook:O My Bag winnaar van ‘Sustainable Leather Award’.
Lees ook:Shoeby en Fred van Leer lanceren samen een kledingcollectie
Lees ook:Sally Hansen onthult nieuwe kleuren
Lees ook:Nieuw mode-event: Fashion in Focus by Dyanne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>