Shoeby en Fred van Leer lanceren samen een kledingcollectie

Op dinsdag 27 september lanceren Shoeby en Fred van Leer samen een collectie. Fred is al jaren lang een van Nederlands meest bekende stylisten. Hij is o.a. werkzaam voor veel bekende Nederlanders, zoals Kim Lian van der Meij en Caroline Tensen. Ook presenteert hij verschillende TV programma’s zoals Leer van Fred op LINDA TV, Hollands Next Topmodel en vanaf 2 oktober is hij te zien bij Show XL op SBS6.

De stylist merkte dat het veel winkels ontbrak aan goede basics. In samenwerking met Shoeby brengt hij zijn eigen veelzijdige basic collectie uit met items die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. Deze ShoebyxFred basic collectie is vanaf woensdag 28 september te koop in geselecteerde Shoeby winkels en online op Shoeby.nl

Stijlvol en sterk
De collectie bestaat uit uiteenlopende basics. Naast klassieke items zoals de pantalon en blazer toont de collectie ook casual basics zoals een jeans, T-shirts, een geprinte sjaal en een limited edition leren jack. Fred van Leer vindt het belangrijk om stijlen te combineren en daardoor verassende outfits te creëren. Zijn nieuwste collectie in samenwerking met Shoeby staat geheel in dit teken en kan moeiteloos met elkaar gecombineerd worden.

Met de leus ‘Life is a circus, and that’s what it is’ omschrijft Fred zijn eigen collectie die verkrijgbaar zal zijn vanaf 28 september in geselecteerde Shoeby winkels en online.

Shoeby’s personal shopper X Fred van Leer
Styling advies nodig? Shoeby’s personal shopper Kiki is er om advies te geven. Ze wordt gedreven door haar passie om alle mensen mooier te maken en is altijd bezig om klanten te verrassen met persoonlijk styling advies, collectie en service. Samen met Fred vertelt ze je hoe je de ShoebyxFred collectie het best kan combineren in onder andere het Shoeby Magazine. Zie shoebyblog.nl voor meer informatie over Kiki.

Lees ook:We love de zomercollectie van Shoeby
Lees ook:Shoeby wint 3 awards tijdens ‘Retailer of the Year’
Lees ook:Shoeby wint award voor Beste Winkelketen en Webshop van Nederland
Lees ook:Mode-illustrator Piet Paris lanceert T-shirt reeks met Shoeby
Lees ook:Fred de la Bretonière en Sjaak Hullekes slaan handen ineen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>