Sally Hansen onthult nieuwe kleuren

Na de grote lancering van de nieuwe & verbeterde volumizing Sally Hansen Miracle Gel Top Coat 2.0 is het tijd voor 10 nieuwe kleuren in drie verschillende collecties die in het vaste assortiment worden opgenomen: Digital Focus, Glam Rock en Bo-Ho Chic. Techno info: Miracle Gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder LED-lamp. Je nagellak blijft wel tot 2 weken zitten! Het enige wat je hoeft te doen, is 2 laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven.

De 10 nieuwe Miracle Gel™ Color Coat kleuren – adviesverkoopprijs €11,99 – zijn
vanaf februari* 2016 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.

Lees ook:Hema introduceert 100 nieuwe kleuren nagellak
Lees ook:Egale, bruine benen met Sally Hansen Airbrush legs
Lees ook:Long lasting tips
Lees ook:‘LINE-UP’ VOOR EEN PERFECTE OOGLOOK MET COLOUR PRECISE EYELINER
Lees ook:De gouden driehoek van MaxFactor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>