Nieuw mode-event: Fashion in Focus by Dyanne

 

 

 

Imagostyliste Dyanne Beekman komt met een gloednieuw evenement: Fashion in Focus by Dyanne. Tijdens dit tweedaagse event over het nieuwe modeseizoen geeft Dyanne antwoordt op de vraag: wat moet ik aan vandaag? Lees hieronder het persbericht.

Het evenement vindt plaats op 27&28 februari 2009 in de  Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam. Tijdens Fashion in Focus by Dyanne worden al je zintuigen geprikkeld. Laat je meenemen in de wereld van de mode -en make-up trends van voorjaar 2009 en ontdek wat bij jouw stijl past. Deskundigen adviseren je op het gebied van kleding, lingerie, brillen, haar en make-up en virtual shoppen zodat je straks precies weet waarmee jouw garderobe kan worden aangevuld. Iedere bezoeker ontvangt bovendien een persoonlijk modepaspoort, waarin alle adviezen nog eens overzichtelijk worden vermeld. Met dit unieke document in de hand kun je komend voorjaar bewust en doelgericht shoppen! Ook kun je genieten van enerverende modeshows en optredens en zijn er culinaire verrassingen.

Kortom, een kwalitatief hoogstaand event, waar je jezelf gewoon op moet trakteren.
Beleef de start van het nieuwe modeseizoen tijdens Fashion in Focus by Dyanne (FIF). Laat je adviseren, leer je persoonlijke stijl nog beter kennen en kom vooral genieten! Investeer in jezelf, want je bent het waard!

Bestel vanaf 10 december je toegangsbewijs voor €32,50 (excl. reserveringskosten) via Topticketline.nl. Tip: geef je beste vriendin, je zus of die ene leuke collega een kaart voor Fashion in Focus by Dyanne als kerstcadeau. Dit fantastische evenement – én de goodiebag – mag je als modeliefhebber niet missen!

Lees ook:Dyanne Beekman ontwerpt voor McDonalds
Lees ook:Win een DYANNE Jeans van Dyanne Beekman
Lees ook:Dyanne Beekman, de nieuwe modepolitie
Lees ook:De zoektoch naar de brildrager van 2010 is gestart!
Lees ook:28 maart is het weer National Glamour Day & Night!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Nieuw mode-event: Fashion in Focus by Dyanne

  1. Hellen

    Ben gisteravond naar Fashion in Focus geweest. Wat een aanfluiting! Modeshows sloegen nergens op, tips die je zogenaamd kon krijgen, kappers die met een beetje schudden in je haar je een “nieuwe” look aanmeten en dyanne die er uit zag alsof ze zo uit de vuilnisbak gekropen was. Maar… je zou ook geweldige kortingsbonnen krijgen. Jaha, 5 euro korting bij de wehkamp, waar oh toevallig Dyanne haar “look” probeert te slijten. Volgens mij is op de huishoudbeurs meer te beleven, en dat zegt wat.

      /   Reply  / 
  2. Andrea

    Wij komen net terug van Fashion in Focus. Ook wij zijn zwaar teleurgesteld, 35,00 euro voor een kaartje, geen hapje/drankje helemaal niks alleen maar wachten wachten wachten. Ook nog voor de parkeerautomaat!
    De modeshows waren niet professioneel wat je wel verwacht bij Dyanne het viel erg tegen erg jammer. Dyanne zelf deed het wel leuk, leuke vrouw!
    De huishoudbeurs was inderdaad leuker! (en die was ook heel erg bagger…!)

      /   Reply  / 
  3. Marieke

    Ohjee, dat is niet zo leuk voor Dyanne. Maar ik had ook al een klein beetje zoiets verwacht. Te commercieel met de verkeerde bedrijven…

      /   Reply  / 
  4. janni

    wat een waardeloze avond, we zijn vrijdagavond 27 februari geweest met de collega`s, we moesten ruim anderhalf uur rijden, en hadden er dit keer meer van verwacht dan de vorige keer bij Style Guide Night, nou we vonden het nog erger !!!!!
    Het was ook veel te kort qua tijd, en niks interessants gezien, en een hapje en een drankje was ver te zoeken….
    kortom héél erg zonde van ons geld

      /   Reply  / 
  5. Aneela

    Nou goed te horen dat er meer vrouwen zijn die het een flop vonden. Het ergste vond ik dat ik mijn Cup liet meten en ik het advies kreeg om maar een keer heel vroeg in de ochtend naar Livera te gaan om advies te vragen belachelijk toch en daar betaal dan voor. Na heel lang in de rij gestaan te hebben bij de make-up advies kregen we \hetzelfde advies…… nou ik ben nog met meer minderwaardigheidscomplex thuis gekomen. Gewoon een soep zooi. Oh ja bij de pc advies was ik een zandloper type en wat dacht je dat Dyanne herself persoonlijk meid je bent appel hahahhahja nou ik weet nu wel wat ik aan moet doen en dat is absoluut niet iets van haar bah belachelijk. Ik ben zoveel geld kwijt voor zo een shit avond en wat intereseert mij nou de vriendin van F

      /   Reply  / 
  6. Jacintha

    Ik vond het hartstikke leuk. De gashouder was mooi, de dj was te gek, leuk optreden, leuke modellen die er plezier in hadden en heel aardige stylistes. Ik dacht dat ik een rechthoek of een appel was maar blijk een zandloper, nou mooi meegenomen
    Misschien hadden jullie toch wat geld aan die prosecco (prosacco) moeten uitgeven.
    en ja Dyanne is een leuk mens

      /   Reply  / 
  7. Sas

    Het was inderdaad een aanfluiting. Veels te lange rijen.
    Ik kreeg ook te horen bij de make-up dat ik voor een beter en uitgebreider advies maar naar de winkel moest gaan!
    Goodiebag was ook niks, een kartonnen zak met magazines van de kerst. En waardebonnen waar je eerst 100 euro voor moet uitgeven om 5 euro korting te krijgen!
    Ik had wel wat meer creativiteit van Dyanne verwacht.

      /   Reply  / 
  8. Tea

    OOOOoo gelukkig er waren meer mensen die het een afgang vonden!!! erg gedurfd om hier 32,50 voor te vragen, ben ook benieuwd of jullie allen ook de vragen lijst hebben ingevuld bij de uitgang.
    Hoe vonden jullie haar teletubbie kostuum?

      /   Reply  / 
  9. Moeder en Dochter

    Wij zijn zaterdagmiddag naar Fashion in Focus geweest. Wij vonden het ook erg tegenvallen. Ogen testen, cup maat opmeten, make-up advies, alles wat je in iedere winkel ook gewoon kan laten doen. We hadden beter in de winkelstraat kunnen blijven en daar voor 65 euro uitgebreid kunnen lunchen.
    Goody bag viel ook erg tegen. Het cadeau waar ik nog het meest vrolijk van werd (het scrubtouw), bleek uiteindelijk ook waardeloos. Na 1x gebruikt te hebben is hij 3x zo lang geworden dan het oorspronkelijk was.

      /   Reply  / 
  10. Meya

    wow, al deze berichten zijn een vette domper voor dyanne.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>