Win Gsus Industries X Antoine Peters design jurk

Gsus Industries en Antoine Peters hebben opnieuw hun krachten gebundeld. Het Nederlandse label en de eigenzinnige ontwerper hebben een feestelijke collectie ontworpen, genaamd ‘bow tie’. Geen slingers en confetti, maar formal fun, een speels design met een geraffineerd randje.

Antoine Peters besloot de vlinderstrik als uitgangspunt te nemen voor de nieuwe collectie, die hij samen met gsus ontwierp. Dat resulteerde in een serie feestelijke designs met een knipoog. In elk kledingstuk is de vlinderstrik verborgen, doorvertaald naar print, draping, detail en ook het patroon van een aantal ontwerpen.

Zo is er een herenshirt met een all-over print van vlinderstrikjes. De print is abstract van veraf, maar blijkt een stuk uitgesprokener van dichtbij. Voor de dames is er zelfs een jurkje in de vorm van een enorme, opgeblazen vlinderstrik. In andere ontwerpen is de strik subtieler verwerkt in bijvoorbeeld de beltloops van een pantalon. Voor heren zijn de kleuren van de designs vooral blauw, voor dames hoofdzakelijk rood.

De limited edition collectie ´bow tie´is sinds half november verkrijgbaar en bij Fashion.blog mogen wij twee jurkjes weggeven. Wil jij in een gsus & Antoine Peters design pronken aan het kerstdiner? Of luid jij graag het nieuwe jaar in in één van de ontwerpen? Bekijk dan onderstaande gallery, kies je favoriet en geef in een reactie onder dit bericht aan waarom juist dat ene jurkje jou op het lijf is geschreven.

Deze winactie loopt tot 5 december 2012.

Lees ook:Antoine Peter ontwerpt capsule collectie voor kids
Lees ook:AIFW: Antoine Peters versus Sherida Augustin
Lees ook:Antoine Peters; A lot of people, one sweater, one world.
Lees ook:Grazia.nl veilt Dutch Design voor het goede doel
Lees ook:AIFW: de richting van Antoine Peters

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Win Gsus Industries X Antoine Peters design jurk

  1. Marina

    Ik vind de zwart-wit geruite het mooiste! Ik vind het altijd zo zonde om voor kerst en O&N een jurkje te kopen die je alleen bij dat soort gelegenheden aan kan. Dit jurkje kan je op zo veel manieren combineren zodat het voor elke gelegenheid draagbaar is! Perfect dus! Ik zou in dit jurkje zowel met O&N als met een doodnormale stapavond de show stelen! ;)

      /   Reply  / 
  2. Kristel

    Het zwarte jurkje WAUW!! het kleed af en is mega sjiek. het is een little black dress dat in geen enkele garderobe mag ontbreken, het kan gedragen geworden bij sjieke gelegenheden maar ook zeker met casual friday!! wauw super mooi!! ikga heel hard hopen, dat ik binnenkort als gelukkige winnares hierin mag rondlopen!

      /   Reply  / 
  3. Daphne

    Die bovenste rooie! Ben minstens zo eigenwijs als dat model, en zie dat dat goed matcht met dat knallende jurkje ;)

      /   Reply  / 
  4. Doris

    De feestdagen komen er weer aan. Veel feestjes en gezelligheid maar… ook stress! En van de week een uitnodiging voor een superchique kerstgala op de deurmat! Ik ben van plan het feestje met een knipoog te vieren en heb geen zin om me al te strikt aan de strenge dresscode te houden en zou graag mijn bow tie à la gsus (zwart/wit jurkje, foto midden) en Antoine Peters willen dragen!

      /   Reply  / 
  5. Doortje van Heeswijk

    Ik ga voor rood; lekker knallen met oud & nieuw.
    Hoop dat ik win. XX

      /   Reply  / 
  6. Raissa Drenth

    Dat zwart met witte jurkje zou ik wel willen winnnen.
    Eens een keer iets anders en toch heel chique.
    Ik ben niet zo van de kleur dus dit model is mij op het lijf geschreven.

      /   Reply  / 
  7. Inge Schoenmakers

    Ik draag al jaren niets liever dan zwart en zou ook dit zwarte dolgraag aan mijn garderobe toevoegen. Little Black Dress; een echte klassieker die nooit uit de mode gaat. Love it!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>