Antoine Peter ontwerpt capsule collectie voor kids

07_20160103_Kidscase_0023_670Dit najaar presenteert kidscase haar eerste samenwerking met conceptueel ontwerper en kersverse vader Antoine Peters. De samenwerking werd gestart om de komst van Antoine’s zoon Alf te vieren. Het resultaat is een speelse en veelzijdige AW16 | 17 kidscase + Antoine Peters capsule collectie voor baby’s en kinderen van 3 maanden tot 10 jaar oud. Geïnspireerd door kinderen in het algemeen en de komst van Alf in het bijzonder, symboliseren Antoine’s ontwerpen de nieuwsgierige aard en de ontwapenende, aanstekelijke lach van kinderen.

Antoine Peters: “Kinderen hebben een niet-te-stoppen ontdekkingsdrang en levenslust! Ik vind het belangrijk ze daarin serieus te nemen. Dus heb ik kleding ontworpen die optimisme uitstraalt en die ik het liefst zelf zou willen aantrekken.”

De collectie is vanaf september 2016 wereldwijd te koop in winkels, webstores en via www.kidscase.com.

Lees ook:AIFW: Antoine Peters versus Sherida Augustin
Lees ook:Win Gsus Industries X Antoine Peters design jurk
Lees ook:Antoine Peters; A lot of people, one sweater, one world.
Lees ook:AIFW Antoine Peters: Fat people are harder to kidnap
Lees ook:Aapjes kijken op de Dutch Fashion Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>