Grazia.nl veilt Dutch Design voor het goede doel

Na de zet-je-pump actie waarbij je Louboutains kon willen ( die ik NIET gewonnen heb, grrr), heeft Grazia nu een andere leuke actie op hun site staan; de Dutch Design Veiling. Daryl van Wouw, Ilja Visser, Catta Donkersloot, Antoine Peters en EAH!. bieden hun meest fashionable items aan in de Dutch Design Veiling op Grazia.nl. De opbrengst van de veiling gaat naar de vrijwilligersorganisatie Dress for Succes. 

De vijf Nederlandse designers hebben de leukste items van eigen makelij uitgezocht. Deze topstukken worden geveild binnen de Fashion Swap van Grazia.nl. De Dutch Design Veiling loopt tot en met 3 februari 2009, 16.00 uur. Elke bieder maakt bovendien kans op een dvd-pakket met vier populaire series.

Wat wordt er allemaal geveild?
1: Dubbele katoenen tuniekjurk en kort giletje van Catta Donkersloot
2: I love N.Y. t-shirt met asymmetrische mouwen en moderne origami rok van katoen van Daryl van Wouw
3: Zijden blousejurk met pofmouwen en ceintuur van Ilja Visser
4. Fake fur tas met zwarte bloem applicatie en houten handvat van EAH!
5. Fake fur tas met gekleurde bloem applicatie en houten handvat van EAH!
6. Fat Teddy van Antoine Peters

Ik ben helmaal weg van de Fat Teddy ( soort Fat Boy kussen) van Antoine met het Fat People Are Harder to Kidnap logo en ik zie mezelf ook al wel lopen met zo’n schattig fake fur tasje van EAH!

Dress for Success
Oprah Winfrey nam Dress for Success USA al onder haar vleugels en Hillary Clinton wierp zich op als beschermvrouwe. En ook in Nederland begint Dress for Success bekend te worden. Deze organisatie heeft als doel vrouwen met een uitkering te helpen door hen gratis professioneel te kleden als ze een sollicitatiegesprek hebben. Slepen ze de job in de wacht, dan krijgen ze van Dress for Success gratis een tweede outfit. Meer info: www.dressforsuccess-nederland.nl

Lees ook:Antoine Peter ontwerpt capsule collectie voor kids
Lees ook:AIFW After-Party: de trends voor winter 09/10
Lees ook:AIFW: Antoine Peters versus Sherida Augustin
Lees ook:Win Gsus Industries X Antoine Peters design jurk
Lees ook:Geen prelude Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>