Nieuwe webshop: Vintage Enzo

vintageenzoOnlangs stuitten we weer op een nieuwe, coole vintage webshop. Vintage Enzo is de webshop van oprichtster Amber van der Louw. Met veel passie voor mode reist ze de hele wereld rond op zoek naar exclusieve (designer)items. Ze verkoopt schoenen, tassen, kleding en accessoires. De tassenlijn B.BY.C. van actrice Carolien Spoor, gemaakt van vintage tassen en zeldzame stenen, is er ook te koop.

Bijzonder is dat Amber naast mode-items voor dames ook vintage voor heren verkoopt. Want ook mannen willen natuurlijk graag iets unieks. Voor nu blijft het bij enkele Old Skool Nike T-shirts, maar hopelijk wordt het assortiment snel aangevuld.

Heb je nou allerlei hippe vintage items gevonden, maar weet je niet goed hoe je ze moet stijlen? Dan voorziet Amber je ook nog van de nodige stijladviezen. Ze gaat speciaal voor jou op zoek naar unieke items om je outfit compleet te maken.

metrolayout

Lees ook:Nieuwe Vintage & Retro webshop: Diversitijd
Lees ook:Webshoptip: lovelybrands.nl
Lees ook:Unieke vintage items bij webshop Doortje
Lees ook:Nieuwe Vintage webwinkel: VintageStore.nl
Lees ook:Vintage sieraden: dé grote trend van 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe webshop: Vintage Enzo

  1. Amber

    whow super leuk dank je!
    ik lees het nu pas! Haha en er komen inderdaad heel snel nieuwe items online!!

    x Amber

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>