Nieuwe Vintage & Retro webshop: Diversitijd

diversitijd3Sinds vorige maand is Nederland weer een webshop rijker. Op tien juni opende vintage & retro webshop Diversitijd haar deuren. Een webshop met kleding, accessoires en interieur voor dames heren en kinderen.

Fashion.blog sprak met Rianne van Kester, de oprichtster van  Diversitijd, die bekent stiekem een doorgedraaide verzamelaar te zijn. Want zo begon het allemaal; vier jaar geleden startte Rianne met het verzamelen van allerlei vintage en retro items. Eerst stoelen, toen boeken en daarna tassen. Vervolgens ontstond het idee van een eigen webshop en na de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het verzinnen van een eigen huisstijl was de webshop een feit.

diversitijd2

De naam Diversitijd was snel bedacht en staat voor ‘diverse spulletjes uit verschillende tijden’. Oprichtster Rianne is altijd op zoek naar nieuwe producten voor haar webshop: ‘Ik ga een paar keer per week op zoek naar leuke spulletjes voor de webshop. Ik zoek op rommelmarkten en in kringloopwinkels in Nederland en ga ook wel eens naar Antwerpen of Parijs.’

diversitijd

Dat levert vaak unieke items op die echt vintage/retro zijn. ‘Ik vind het te makkelijk om naar een groothandel te gaan en daar mijn hele voorraad in te slaan. En ik vind het veel te leuk om lekker te snuffelen’, aldus Rianne.

Opvallende producten heeft Diversitijd zeker. Met name de tasjes en sieraden van deze webwinkel zijn absoluut de moeite waard.

Klik hier voor de webshop.

Lees ook:Nieuwe webshop: Vintage Enzo
Lees ook:Unieke vintage items bij webshop Doortje
Lees ook:Must-see: vintage webshop Soupjurk.nl
Lees ook:Vogue Nederland lanceert verleidelijke cover
Lees ook:Webshoptip: lovelybrands.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>