Unieke vintage items bij webshop Doortje

DoortjeBij Fashion.blog zijn we altijd op zoek naar leuke adresjes voor bijzondere mode en accessoires. Onlangs belandden we daardoor bij webshop Doortje. Deze Vintage/Fashion webshop heeft een uitgebreid aanbod van vintage en nieuwe producten. Er wordt mannen- en vrouwemode verkocht, maar ook tassen, schoenen en accessoires. Met name het aanbod tassen en accessoires is geweldig. Doortje heeft de meest bijzondere en unieke items in haar collectie.

De webshop Doortje werd in april 2006 opgericht door de drie zussen Angela, Diana en Elisa (de kleinkinderen van Doortje, zoals we kunnen lezen op de website). Omdat alle drie de zussen een andere achtergrond hadden (Design Academy, Fashion Design en Fashion & Management) bleek de bundeling van hun kracht een succes. De webshop liep goed dus werd in maart 2008 besloten ook een fysieke winkel te openen in Eindhoven. Beide shops worden nu gerund door drie zussen en twee stagiaires. Samen selecteren zij alle producten met de hand en proberen zij een unieke toevoeging aan het huidige modebeeld te geven.

Doortje’s collectie wordt dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen. Op de homepage vind je onder Updates wat er dagelijks is toegevoegd Waar de producten vandaan komen, is helaas een groot geheim. Wat zeker is, is dat het vinden van unieke vintage artikelen een ware zoektocht is.

Lees ook:Nieuwe Vintage webwinkel: VintageStore.nl
Lees ook:In de mode: vintage broches
Lees ook:WeekofApril opent haar virtuele deuren
Lees ook:Nieuwe Vintage & Retro webshop: Diversitijd
Lees ook:Nieuwe webshop: Vintage Enzo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>