Nieuwe Vintage webwinkel: VintageStore.nl

newinvintagestoreDe vintage webwinkels schieten de laatste tijd als paddestoelen uit de grond. Maar de vraag naar unieke, vintage kleding en accessoires neemt dan ook steeds meer toe. De nieuwe vintage webwinkel Vintagestore.nl van oprichtser Marjolein Notenboom is dan ook een slimme zet.

VintageStore richt zich op modieuze dames die houden van kwaliteit voor een lage prijs. De webshop verkoopt tassen, jurken en zonnebrillen, maar ook hoeden, sjaals, laarzen en zelfs servies en vazen.

Bij alle artikelen ligt de nadruk op de stijl uit de jaren ’30 tot de jaren ’90. Er verschijnen dagelijks nieuwe items op de website en de meeste artikelen worden enkel en alleen bij VintageStore verkocht.

webstorevintage

‘Wij bieden een nieuwe leuke webwinkel binnen de bestaande markt van vintage winkels. Vintage wordt doorgaans geassocieerd met een hoge prijs of mindere kwaliteit. Wij bieden met VintageStore, een betaalbare oplossing voor modieuze vrouwen die graag wat van grootmoeders’ items toevoegen aan hun kledingkast’, aldus Marjolein Notenboom, eigenaresse van VintageStore.

Meer informatie: www.vintagestore.nl

Lees ook:Unieke vintage items bij webshop Doortje
Lees ook:Danie Bles verkoopt must-haves uit haar eigen garderobe
Lees ook:Nieuwe winkel met vintage en nieuw in Haarlem
Lees ook:Webwinkel voor Anecdote
Lees ook:Nieuwe webshop: Vintage Enzo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Vintage webwinkel: VintageStore.nl

  1. SophieSweetVintage

    Leuk dat er steeds meer webwinkels bijkomen! Online shoppen is zo fijn :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>