Foute kleren in ruil voor een fotoshoot in Cosmopolitan

De wereld een beetje duurzamer maken, was nog nooit zo leuk. Want je levert een fout kledingstuk in en maakt zomaar kans op een fotoshoot in Cosmopolitan en een complete outfit uit Floortje Dessings ecomodewinkel.

Van 28 oktober tot en met 1 november 2009 hangt er schone was in de vertrekhal van station Utrecht Centraal. Met de ludieke campagne vraagt duurzaamheidsorganisatie Made-By aandacht voor eerlijke, biologische kleding.

Om de overstap naar een milieuvriendelijke garderobe ietsje makkelijker te maken, steunt glossy Cosmopolitan het initiatief door een fotoshoot weg te geven. Wie op 28 oktober een niet-duurzaam kledingstuk inleverde bij de campagnetafel in het Utrechtse station, maakte kans op een fotoshoot in Cosmopolitan. Voor de fotoshoot word je geheel in duurzame kleding gestoken om vervolgens professioneel gestyled op de foto te gaan. Bovendien ga je ook nog eens met 300 euro aan kleding uit Floortje Dessings ecomodewinkel Nukuhiva naar huis.

Voor iedereen die te laat was om aan de wedstrijd mee te doen, is er een kleine troost: de schone kleding kan je nog tot 1 november in het treinstation bekijken. Wie weet wat dat voor een inspiratie biedt voor een duurzame kledingkast…

Op de foto: Duurzame kleding in de vertrekhal van Utrecht CS (foto André Blom)

Lees ook:Fair trade week 2009 maakt eerlijk shopppen extra makkelijk
Lees ook:Hip tussen de hoeren – en nog duurzaam ook
Lees ook:Op zoek naar het nieuwe stijlicoon van Nederland
Lees ook:J.C. Rags & D.e.p.t. onder één dak in nieuwe winkel in Utrecht
Lees ook:Negin Mirsalehi style guest-editor voor Cosmopolitan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Foute kleren in ruil voor een fotoshoot in Cosmopolitan

  1. Eggy

    Ik las ergens dat http://www.stylesisters.nl dit project heeft uitgevoerd. De Stylesisters van de modeshoot voor de seda fashionweek clothing :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>