Fair trade week 2009 maakt eerlijk shopppen extra makkelijk

Tijdens de Fair trade week 2009 krijgen eerlijk geproduceerde labels de nodige gratis reclame. Want het Max Havelaar keurmerk prijkt niet alleen op koffie, maar ook op kekke kleding.

Wie bij Max Havelaar nog steeds aan koffie denkt, heeft echt iets gemist. Het fair trade keurmerk is er namelijk ook voor onder andere fruit, chocolade, cosmetica en�… kleding. Met de Fair trade week, die in 2009 plaatsvindt van 29 oktober tot en met 7 november, brengt Max Havelaar deze eerlijke producten eens extra onder de aandacht.

Voor fashionista’s kunnen de eerlijke labels die de goedkeuring van Max Havelaar kunnen wegdragen de nodige aangename verrassingen bieden. Zo is er volop kinderkleding die zonder kinderhandjes is gemaakt en kan je je garderobe moeiteloos vullen met trendy kleding van bijvoorbeeld Bishopston (voor basics), Gardeur (voor jeans) en People Tree (voor jurkjes).

Het wordt shoppers in Utrecht wel erg makkelijk gemaakt om eerlijk te gaan winkelen, want tijdens de Fair trade week 2009 is een nieuwe shoppingroute voor de stad gelanceerd. Daarin staan uiteenlopende eerlijk handelende adresjes waar je je modehart kunt ophalen. Naast de hippe store van Floortje Dessing, Nukuhiva, is ook ecowarenhuis Smile Superstore om van te watertanden.

Op de foto: Floortje Dessing bij haar winkel Nukuhiva

Lees ook:Fair Floortje
Lees ook:M-braze de eco-look
Lees ook:Eerlijk excuus om dit weekend te shoppen
Lees ook:Foute kleren in ruil voor een fotoshoot in Cosmopolitan
Lees ook:Na twintig jaar nog steeds geen schone kleren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>