Geluksvogel wint armband van JWLZ

Kunnen Nederlandse vrouwen wel wat geluk gebruiken? Fashion.blog.nl ontving in ieder geval héél veel inzendingen voor de prijsvraag waarmee je een geluksarmband van JWLZ kon winnen.

De kinderkleding van watMooi, de webshop voor eerlijke kleding, is te koop via watLief. Dat wisten vrijwel alle deelnemers aan de prijsvraag waarmee je een geluksarmband uit de collectie kon winnen. Voor Hedda Vuyk is het echt een lucky day, want zij wint nu het ecofabulous sieraad van JWLZ.

De prijsvraag met de JWLZ-armband vond plaats in het kader van de Dag van de Duurzaamheid, 9 september 2009. Eerlijke kleding past natuurlijk helemaal bij de duurzaamheidstrend. En zoals watMooi in haar hele collectie laat zien, is de ecomode het stadium van geitenwollen sokken al ver voorbij. Alleen al de sieraden van JWLZ, waarvan watMooi er diverse in de collectie heeft, bewijzen dat!

Op de foto: Logo van webshop watMooi

Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:BN’ers op de catwalk in ecomode
Lees ook:De drie mooiste riemen van Mooieriemen.nl
Lees ook:Hip tussen de hoeren – en nog duurzaam ook
Lees ook:Ook mannenmode gaat voor groen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>