Win een JWLZ armband die geluk brengt

Ter ere van de Dag van de Duurzaamheid kan je op Fashion.blog.nl een ecofashion armband van webwinkel watMooi winnen. Is 9 september jouw lucky day en win je een JWLZ sieraad dat geluk brengt?

Witte, zwarte en rode kralen en twee Chinese bedeltjes die voor geluk zorgen. Zo kan je armband Saskia van het Nederlandse sieradenlabel JWLZ omschrijven. Maar dat is natuurlijk niet het hele verhaal. Het armbandje is voorzien van elastiek, waardoor het om elke pols past. Én het trendy accessoire is fair trade.

De ecofabulous sieraden van JWLZ behoren tot de vaste collectie van watMooi. Deze webwinkel verkoopt alléén eerlijke kleding en accessoires. En laat meteen zie hoe trendy, vrouwelijk en stoer duurzame mode kan zijn.

Omdat Fashion.blog.nl rond de Dag van de Duurzaamheid 2009 extra aandacht besteedt aan ecomode, kan je deze week de leukste armband uit de zomercollectie van JWLZ winnen.

Wil jij straks met armband Saskia de duurzame mode in Nederland een steuntje in de rug geven? Geef dan antwoord op de vraag: Op welke website vind je de kinderkleding van watMooi? Mail je antwoord naar [email protected]. Vermeld in de subjectline ‘Prijsvraag JWLZ’ en in de mail je adresgegevens. Je kunt je antwoord insturen tot en met 30 september 2009.

Op de foto: Armband Saskia uit de collectie van webshop watMooi

Lees ook:Geluksvogel wint armband van JWLZ
Lees ook:Win bij Fashion.blog.nl een trendy tas van YD Label
Lees ook:Win een feestelijk armbandje van XOXO shop
Lees ook:Fashion.blog.nl geeft merkriemen van Mooieriemen.nl weg!
Lees ook:Win met Fashion.blog.nl een stoere laars van BootCreation

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een JWLZ armband die geluk brengt

  1. click

    Your site is a much needed addition to my life. THANK YOU!

      /   Reply  / 
  2. Will

    prachtig! te gek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>