Win een feestelijk armbandje van XOXO shop

De nieuwe webshop Xoxoshop.nl is niet alleen bijzonder vanwege de collectie hippe accessoires voor dames én heren, maar ook vanwege het eigen label sieraden. De kettingen, oorbellen en armbandjes van XOXO shop worden handgemaakt van kralen van hoge kwaliteit. Bij Fashion.blog.nl kan je nu een armbandje met vergulde kralen winnen!

Op zoek naar een bijzonder, betaalbaar accessoire van goede kwaliteit? Webwinkel Xoxoshop.nl heeft de mooiste riemen, tassen, sleutelhangers, kettingen, armbanden en oorbellen geselecteerd. Met merken zoals Fab., Dooor, InnerSoul en Kampara heb je alle munitie in handen voor accessoires die je outfit net dat beetje extra geven.

De oprichtsters van XOXO shop, Maaike en Priscilla, maken ook nog eens een exclusieve collectie sieraden naar eigen ontwerp. Op basis van hun eigen wensen en verzoekjes uit hun omgeving maken ze armbanden, oorbellen en kettingen van kralen van hoge kwaliteit. Een deel van de opbrengst doneren ze aan de Stichting Kika.

Fashion.blog.nl mag van XOXO shop twee van handgemaakte armbandjes met vergulde kralen weggeven! Geef, om kans te maken op dit feestelijke accessoire, antwoord op de volgende vraag.Van welk merk verkoopt Xoxoxhop.nl zeepkettingen? Mail je antwoord zo snel mogelijk naar [email protected]. Vermeld in het onderwerp van de email ‘Prijsvraag Xoxoshop’ en zet in het bericht het antwoord op de vraag en je adresgegevens. Je kunt je antwoord insturen tot en met 18 november 2009. De prijswinnaars worden kort daarna op Fashion.blog.nl bekend gemaakt.

Op de foto: Armband Kailin van XOXO shop die je kunt winnen via Fashion.blog.nl

Lees ook:XOXOshop maakt gelukkig met handgemaakte armbanden
Lees ook:10% korting op alle accessoires uit de Xoxoshop
Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:Win een party bag in New Yorkse stijl
Lees ook:Ook mannen mogen opvallen met een trendy accessoire (+ korting!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>