Fashion.blog.nl geeft merkriemen van Mooieriemen.nl weg!

Schoenen en tassen zijn typisch van die accessoires om verslaafd aan te raken. Maar ook van mooie riemen kan je er nooit genoeg hebben! Daarom kan je nu bij Fashion.blog.nl drie riemen uit de collectie van riemenspecialist Mooieriemen.nl winnen.

Bij Mooieriemen.nl kan je heel makkelijk de perfecte riem vinden. Je kunt zoeken op prijs, maat, kleur en merk. De Nederlandse webshop heeft altijd collecties voor heren én dames, afgeprijsde items en betaalbare riemen (tot zelfs onder de 30 euro!).

Het leuke is dat je bij Mooieriemen.nl meestal oer-Hollandse producten vindt. Bijvoorbeeld de chique riemen van Fab. en de populaire riemen van Kampara.

Kampara is echt een merk om te leren kennen en te onthouden: de leren riemen zijn gemaakt in Nederland en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo is er een casual riem van zo’n 5 centimeter breed die voorzien is van een kloeke zilverkleurige gesp. En een stoere riem van wit leer. En voor fashionista’s is de trendy witte riem met een bijzondere sluiting en een glanzende zilverkleurige gesp.

Fashion.blog.nl mag drie riemen van Kampara uit de collectie van Mooieriemen.nl weggeven! Wil jij zo’n trendy riem winnen? Geef dan antwoord op de vraag: Welke merken levert Mooieriemen.nl? Mail je antwoord naar [email protected]. Vermeld in de subjectline ‘Prijsvraag Mooieriemen.nl’ en zet in je mailtje je adresgegevens en naar welke riem je voorkeur uitgaat. Je kunt je antwoord insturen tot en met 23 september 2009.

Op de foto: Een van de riemen die je deze maand kunt winnen bij Fashion.blog.nl

Lees ook:De drie mooiste riemen van Mooieriemen.nl
Lees ook:Riemen bij de franjes
Lees ook:Win bij Fashion.blog.nl een trendy tas van YD Label
Lees ook:Win een feestelijk armbandje van XOXO shop
Lees ook:Hip of hype: Fedaboa riemen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fashion.blog.nl geeft merkriemen van Mooieriemen.nl weg!

  1. glughibe

    now I stay in touch!

      /   Reply  / 
  2. Esprit Riemen

    Mijn ervaring is dat ze er echt veel riemen verkopen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>