Hip of hype: Fedaboa riemen

Trendy en van hoge kwaliteit. Luxueus maar niet te flamboyant. Sexy en tegelijkertijd gemaakt van duurzaam, gerecycled materiaal. Handig voor surfers én fashionista’s. De beloften van Fedaboa riemen lijken wel eindeloos.

De rubberen riemen met verwisselbare gespen van volgens de producent dé hit voor de zomer 2009. Omdat de gesp met één hand te openen is en het materiaalgebruik garandeert dat je moeiteloos door de detectiepoorten van luchthavens komt? Of omdat de riem verpakt is in een doosje in de vorm van een oester en je er steeds nieuwe gespen bij kunt kopen? Aan de prijs (nog geen vier tientjes) zal het niet liggen…

Op de foto: Paarse gesp van Fedaboa

Lees ook:En we maken deze zomer alles af met…
Lees ook:Fashion.blog.nl geeft merkriemen van Mooieriemen.nl weg!
Lees ook:Riemen bij de franjes
Lees ook:De drie mooiste riemen van Mooieriemen.nl
Lees ook:De lang verwaarloosde taille strijd terug

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hip of hype: Fedaboa riemen

  1. Frank Brouwers

    Wat te zeggen, gewoon leuk produkt. Heb een witte gekocht met een paarse gesp erbij. Daarna teruggegaan en er groene gesp bijgekocht. Ideaal voor bij m’n nieuwe sneakers. Helemaal af gewoon.

      /   Reply  / 
  2. Edwin

    Vette shit! Eindelijk wordt de leren riem eens vernieuwd met een rubber materiaal. Hele vette combinaties te maken. Fedaboa rockt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>