BN’ers op de catwalk in ecomode

Helga van Leur, Wubbo Ockels, Caroline de Bruijn en Erik de Vogel verschenen tijdens de Nacht van de Duurzaamheid in ecomode op een ultralange catwalk. Beau van Erven Dorens daagde hen vervolgens uit om een statement over de toekomst van ons milieu te maken.

Voor een goed doel doen BN’ers gekke dingen. Zoals op een catwalk verschijnen in de nieuwe collectie ecomode. Wubbo Ockels, Helga van Leur, Janine en Ludo uit GTST en directeuren van goededoelenorganisaties zoals Greenpeace, Natuur & Milieur en World Connectors durfden het aan tijdens de Nacht van de Duurzaamheid. De catwalkshow op 8 september 2009, die werd afgesloten met een optreden van Trijntje Oosterhuis, vormde de aftrap voor de Dag van de Duurzaamheid op 9 september.

Op de catwalk was uitsluitend ecomode te zien. De BN’ers showden de najaarsmode 2009 van merken zoals Studio Jux en Eco-Couture, die verkocht worden via webshop watMooi. Zelfs het nadrukkelijk gestreepte pak van presentator Beau van Erven Dorens was groen. Helga van Leur, die voorspelde dat we met een beetje meer milieubewustzijn gegarandeerd een zonnige toekomst tegemoet gaan, showde een opvallende, gestreepte jurk van het Nederlandse slow fashion label Van Markoviec. En Wubbo Ockels riep zijn slogan ‘Pak een man en maak hem groen’ terwijl hij gekleed ging in een grijze outfit van Suit Supply. Maar gelukkig had geen enkele man op de catwalk een groene outfit in de letterlijke zin van het woord aan.

Op de foto: Helga van Leur in Van Markoviec tijdens de Nacht van de Duurzaamheid (foto André Blom)

Lees ook:De nieuwe Nederlandse ontwerpers voor H&M?
Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:Geluksvogel wint armband van JWLZ
Lees ook:Nacht van de Mode komt er weer aan
Lees ook:Groen, gewoon doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>