Crocs gaat op de Ecco-tour

Crocs gaat aan gezonde voeten doen. Er is een nieuwe collectie verschenen die belooft voeten versneld te herstellen na een topprestatie.

Onder de noemer Prepair lanceerde Crocs onlangs een nieuwe lijn van de typerende plastic klompen. Op het eerste oog zijn de lompe schoenen, die in kleuren zoals blauw/zilver en rood/zwart zijn uitgevoerd, meer van hetzelfde. Maar Crocs doet dit keer bijna medische beloften.

Een sneller herstel van de voeten na een sportwedstrijd, een vermindering van de spierdruk van 75% en een systeem dat zorgt voor natuurlijke beweging van de voeten. Dat zijn enkele beloften van de Crocs Prepair-collectie. Volgens Crocs zijn de schoenen, die zowel in heren- als damesmaten verkrijgbaar zijn, geschikt voor bijvoorbeeld atleten en ouderen. Er zijn slipper-, sandalen- en klompenvarianten van de gezonde schoensoort.

Wie van Crocs houdt, maar op sportgebied geen topprestaties levert, ziet waarschijnlijk liever de nieuwe hippe modellen van het Amerikaanse buitenschoenenmerk. Zo zijn er sinds kort bootschoenen, een sandaaltje met een elegante hak en een heuse sneaker.

Op de foto: Crocs Prepair Clog

Lees ook:George Clooney gaat aan de Crocs
Lees ook:Slipper trend 2016
Lees ook:Hippe jezusslippers…
Lees ook:How to wear: gladiator sandalen
Lees ook:Noord-Hollandse vrouwen hebben de grootste voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>