Slipper trend 2016

lazamani slippers Shoeline

Ben je al bekend met de slipper trend 2016? Vrolijke en hoogwaardige slippers maken je zomerse outfit af! De nieuwste modellen van de topmerken vind je zowel voor dames als heren inmiddels allemaal op de bekende webwinkels. Hot is het dessin op en bij de zolen, en de gedraaide verfijnde bandjes in het bovenwerk. De kleuren variëren van unie – tot meerkleur in bandjes, veters en zoolwerk. Wie ook voor de kinderen modieuze slippers of sandalen zoekt kan bijvoorbeeld bij Schuurman-schoenen terecht, want daar hebben niet alle winkels even veel aanbod voor.

Slippers voor het hele gezin

Ook bij shoeline.nl tref je hoogwaardige slippers van de bekende merken in schoenmode. Voor dames zijn hier onder meer de topmerken Birckenstock, Skechers of Choizz te krijgen. Wat hier opvalt aan de trends in teenslippers en sandalen zijn toch de basic modellen, de taps toelopende bandjes en opnieuw de gekruiste bandjes. Ook dikke zolen geven een bijzonder effect aan het design. Decoratieve hakken onder open zomerschoenen zijn helemaal in. Kinderen hebben de keus uit vrolijke kleurrijke modellen of een meer duurzame slipper, die vooral functioneel is.

Fashionabel slippers op Shoeline.nl

Voor heren noemen we o.a. Bugatti, la Coste en Reef voor dit jaar. Het design van deze klassieke of sportieve slippers zit in de stoere styling van de zool en de bovenbandjes. De bovenbanden zijn van leer, textiel of kunststof met vaak een merklogo erin verwerkt. De zolen zijn vlak of hebben een subtiel reliëf. Veel aandacht gaat naar de ergonomische vormgeving van de slipper en de kwaliteit van het materiaal. Duurzaamheid en functionaliteit is een must! Voor dames zijn het dit jaar de hoogwaardige Havaianas teenslippers met een basic vormgeving, maar ook de Lazamani slipper en / of andere topmerkslippers met decoratieve bandjes versierd met kraaltjes, pailletten, franje en / of vlechtwerk zijn het dit jaar helemaal!

Geen reacties // Reageer