Hippe jezusslippers…

Jezusslippers. Ze liggen nu al enige tijd in de winkels en het is even slikken voor fashionista’s. Normaal kijken modemeisjes niet eens naar sandalen. Sandalen zijn eng, plat en alternatief. Ze worden beschouwd als praktisch en comfortabel. Termen die niet horen bij schoenen. ‘Vooral bedoeld als reisschoenen, omdat je er zo lekker door op een oerwoud kunt wandelen. Althans, dat hebben wij gehoord’, zo schreef een toonaangevende Nederlandse modesite, www.fashionunited.nl. En zo is het maar net.

Tot dus het moment is gekomen dat jezusslippers IN zijn. Lieve help!

Maar gelukkig schrijft diezelfde site dat, speciaal voor alle modemeisjes die bang zijn voor alternatief versleten te worden, het Spaanse merk Camper een hippe versie van de jezusslipper op de markt heeft gebracht.

En bij nader inzien zijn ze best leuk. Je mag nu eens voor een keertje comfortabele schoenen aantrekken en je hoeft je niet eens te schamen als je een mede-fahionista in het oerwoud en/of op vakantie tegenkomt. Daarbij worden je voeten ook nog eens gevrijwaard van blaren en pijnlijke zolen. Wie had dat nu gedacht dat het eens een com-for-ta-be-le zomer wordt voor onze voeten. Maar wennen is het wel.

Lees ook:Mode of misser: Hoe dun kan de legging?
Lees ook:Comfort en fashion gaan wel samen!
Lees ook:Crocs gaat op de Ecco-tour
Lees ook:Noord-Hollandse vrouwen hebben de grootste voeten
Lees ook:How to wear: gladiator sandalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>