Prada Infusion d’Iris parfum in nieuw jasje

Prada smInfusion d’Iris, even ongrijpbaar en uniek als het kostbare ingrediënt waaraan het zijn naam ontleent, is geïnspireerd op de zoektocht naar balans en harmonie in een chaotische, tegenstrijdige wereld.

Traditie en idealisme smelten samen, erfgoed krijgt een moderne vorm, classicisme wordt opnieuw geïnterpreteerd. Van de oversized flacon, die doet denken aan de chique, Europese parfums van weleer – een klassiek design, modern, minimalistisch en openhartig – tot het frisse aroma van de iris, zijn deze schijnbare tegenstellingen volledig in harmonie met de sensuele, emotionele en fysieke aspecten van de geur.

Infusion d’Iris is een parfum dat wars is van alle vrouwelijke stereotypen. Het is een geur die geen leeftijd kent, een parfum dat zich leent voor een op en top vrouwelijke belevenis in een wereld waarin alles mogelijk is: de luxueuze wereld van Prada. De geur balanceert tussen frisheid en duurzaamheid. De stemming is doordrenkt van het optimisme en de onschuld van de kindertijd, onze positie in het heden en het toekomstgerichte wereldbeeld van Prada.

Het effect is een zekere tijdloosheid binnen een tijdgebonden levensstijl.

Een parfum creëren is iets totaal anders dan het ontwerpen van een collectie. Mode is voortdurend in beweging. Bij een geur gaat het er juist om iets blijvends te creëren. De mix tussen het vertrouwde van weleer en het beeld van de toekomst betekent voor Miuccia Prada dat zich nieuwe mogelijkheden voordoen binnen de grenzen van de moderne vrouwelijkheid.

Lees ook:Liu Jo lanceert eerste parfum
Lees ook:Anna Selezneva voor Balmain Extatic
Lees ook:Prada presenteert LA FEMME PRADA & L’HOMME PRADA INTENSE
Lees ook:BOSS LANCEERT NIEUWE GEUR: THE SCENT FOR HER
Lees ook:Haley Bennett nieuw gezicht van Chloé eau de parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>