Haley Bennett nieuw gezicht van Chloé eau de parfum

Haley Bennett for Chloé eau de parfumCoty en Chloé kondigen de actrice Haley Bennett aan als het nieuwe gezicht van de Chloé eau de parfum campagne. Tien jaar geleden werd deze iconische geur geboren. Genesteld in een zowel elegante als unieke flacon vangt de eau de parfum de echte essentie van Chloé. Door de jaren heen heeft Chloé eau de parfum nooit opgehouden om zichzelf opnieuw uit te vinden en onthulde de geur met elke nieuwe evolutie een nieuw facet van de Chloé vrouw. De iconische geur markeert nu haar tiende verjaardag en we starten de viering met een exclusieve video. Bekijk de video.

Lees ook:Miss Dior lanceert Miss Dior Blooming Bouquet parfum
Lees ook:Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum
Lees ook:WONDERLUST: DE NIEUWE GEUR VAN MICHAEL KORS
Lees ook:Liu Jo lanceert eerste parfum
Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert eerste parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>