Prada presenteert LA FEMME PRADA & L’HOMME PRADA INTENSE

urlElke Prada-geur is het resultaat van olfactief onderzoek rond een bepaald thema. La Femme Prada Intense en L’Homme Prada Intense buigen zich over de kwestie van het geslacht — al jarenlang een heuse obsessie van het Huis Prada — gezien door het vergrootglas van de parfumwereld.

Door in te zoomen op het principe van een mannelijke en vrouwelijke geuridentiteit verkennen de parfums het oneindig complexe panorama van de ongrijpbaarheid van de seksen. Ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden onderzocht, vermeerderd, opnieuw vermengd en uiteindelijk teruggebracht tot de essentie, zodat enkel hun intensiteit overblijft.

LA FEMME PRADA & L’HOMME PRADA INTENSE zijn vanaf 18 september 2017 verkrijgbaar bij alle Prada verkooppunten.

Lees ook:Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum
Lees ook:James Bond 007 komt met derde parfum Quantum
Lees ook:Elle Fanning draagt opmerkelijke Prada schoen naar Twilight première
Lees ook:Robert Pattinson nieuwe gezicht Dior Homme Fragrance
Lees ook:Stralend witte kerst voor iedereen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>