Het kan niet op met Cottonmouth

Een limited edition t-shirt voor een schappelijke prijs, wie wil dat niet in deze tijden van economische crisis? Cottonmouth komt deze zomer met een gelimiteerde collectie chique shirts die niet meer dan 60 euro kosten. En je steunt er nog de Nederlandse economie én een duurzaam milieu mee ook.

De exclusieve zomercollectie van Cottonmouth bestaat uit een mouwloos tuniekshirt dat ook als jurkje gedragen kan worden, een t-shirt met een genereus decolleté en een chique longsleeve die perfect staat op een short. Van ieder shirt zijn niet meer dan twintig exemplaren geproduceerd.

Cottonmouth is een Nederlands merk dat sinds 2008 bestaat en nu voor het eerst een geheel eigen minicollectie op de (internationale) markt brengt. De kleding is sweat-shop free en wordt op milieuvriendelijke wijze verpakt. En dat allemaal in een stijl die zich het beste laat omschrijven als girly met een vleugje stoerheid.

Op de foto: Tunic-jurk van Cottonmouth

Lees ook:Shopping therapy: sexual healing dankzij een t-shirt (+ korting)
Lees ook:Koop de tas van de Franse first lady
Lees ook:T-shirt dag: een goed excuus voor een shopping spree
Lees ook:Cottonmouth gaat aan de pin-ups
Lees ook:Gant viert 60-jarig bestaan met buttondown gymp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>