Shopping therapy: sexual healing dankzij een t-shirt (+ korting)

Het Nederlandse t-shirtlabel Cottonmouth komt met een t-shirt waarop de tekst uit Marvin Gaye’s Sexual healing zijn verwerkt. Marvin Gaye vond het goed, dus waarom wij niet?

Bad girl candy. Zo noemt Cottonmouth zijn tweede collectie, die sinds november 2009 online te koop is. Met prints van pin-ups uit de jaren vijftig en zestig en met teksten van Marvin Gaye’s Sexual healing is dat een rake typering. De nieuwe pullover, t-dress en het t-shirt van het jonge Nederlandse t-shirtlabel Cottonmouth zijn net zo sassy, sizzling & sexy als de eerste collectie, die begin dit jaar werd gelanceerd.

Hoewel je bij de decembermaand misschien niet meteen denkt aan t-shirts of mouwloze minirokken, zijn het witte shirtje en de zwarte tuniekjurk natuurlijk wel helemaal hot. En voor koukleumen is er nog de grijze sweater met een print van een pin-up: dat shirt heeft lange mouwen, een brede hals en een lekker warm stofje.

Om de lancering van de tweede collectie te vieren, krijg je tot 29 november 2009 op je aankopen via Cottonmouth.nl meteen 10% korting. Vul bij je bestelling de kortingscode HAPPYFALL in en de korting wordt direct verrekend.

Op de foto: T-shirt uit de najaarscollectie 2009 van Cottonmouth

Lees ook:Cottonmouth gaat aan de pin-ups
Lees ook:Het kan niet op met Cottonmouth
Lees ook:T-shirt dag: een goed excuus voor een shopping spree
Lees ook:Spannende designer shirts van Mesmo Clothing
Lees ook:De nieuwe t-shirthelden van Knowyourhistory

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>