T-shirt dag: een goed excuus voor een shopping spree

Op 21 juni 2009 is de internationale dag van het t-shirt. Fashion.blog.nl selecteert de mooiste varianten van ‘het meest universele modestuk’.

In Boston en Berlijn vinden op 21 juni 2009 ter ere van het internationale T-Shirt Day 2009 verschillende modeshows plaats. In Nederland zijn er geen festiviteiten rond het kledingstuk dat wel het meest universele mode-item van dit decennium wordt genoemd.

Maar T-Shirt Day is natuurlijk wel een goede aanleiding om je garderobe uit te breiden met een kledingstuk dat áltijd wel van pas komt! Ik zie wel wat in het t-shirt dat Gilles Deacon voor een goed doel en op geheel milieuvriendelijke wijze maakte.

Ook leuk: een vlammend rood t-shirt van JunkFood met de tekst: It’s the real thing (en een logo van Coca Cola…). Celebs zoals Jennifer Anniston en Paris Hilton zijn dol op dit merk, en gelukkig zijn de t-shirtjes ook voor ons betaalbaar.

Onmisbaar op T-Shirt Day is natuurlijk ook het Nederlandse Cottonmouth, dat vanwege 21 juni een wedstrijd organiseerde waarmee je een van de zomerse t-shirts uit de collectie kon winnen. Goed nieuws is dat de flatteuze tops ‘just for girls’ ook gewoon te koop zijn!

Op de foto: It’s the real thing van JunkFood

Lees ook:Karl Lagerfeld tanktop bij aankoop Coca Cola light flesjes
Lees ook:Tarina Tarantino, sierraden om van te smullen
Lees ook:Perez Hilton blogt nu ook over mode
Lees ook:Paris Hilton aangeklaagd door producent hairextensions
Lees ook:Kate Winslet is meest glamourous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>