Paris Hilton aangeklaagd door producent hairextensions

Paris Hilton ExtensionsParis Hilton heeft als onderneemster niet alleen eigen programma’s, maar ook producten als blikjes prosecco, hondenkleertjes en hair-extensions. En de afspraken rondom dat laatste product brengen haar momenteel in de problemen.

Hoewel Paris Hilton namelijk een contract heeft met Hairtech International, een producent van hairextensions, droeg ze onlangs toch hairextensions van een ander bedrijf. Daarmee heeft Paris haar contract geschonden, waardoor Hairextensions International nu een vergoeding van 35 miljoen dollar van haar eist.

De 35 miljoen dollar is het tienvoudige van wat Paris betaald kreeg om de hairextensions te dragen. Hairtech International Inc. beschuldigt Hilton er tevens van het bedrijf schade te hebben berokkend door niet op te komen dagen bij een feestje ter gelegenheid van de lancering van het product in 2007. Hilton zat op dat moment in de gevangenis een straf van 23 dagen uit nadat ze twee keer was betrapt op rijden met een ingetrokken rijbewijs. Het bedrijf zegt door Hilton’s afwezigheid zo’n 6,6 miljoen dollar mis te zijn gelopen op dat feest.

Bron: TMZ

Lees ook:Donna Karan: Mijn autobiografie
Lees ook:Paris Hilton’s nieuwste talent
Lees ook:Paris Hilton heeft compleet nieuwe look in fotoserie V magazine
Lees ook:het bestbetaalde supermodel
Lees ook:Paris Hilton siert cover Nylon Magazine

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paris Hilton aangeklaagd door producent hairextensions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>