Skinny jeans in een nieuw regenboogjasje

Skinny jeans blijven een hot subject. Mogen we ze nog dragen of zijn ze alweer zooo 2006? Als we de ontwerpers en modelabels moeten geloven zijn ze nog steeds helemaal 'on trend', maar dan wel in een nieuw kleurtje. Van knalroze tot citroengeel en babyblauw, regenboogkleuren zijn hot en vliegen als warme broodjes over de toonbank.Best gezellig hoor, zo'n felgekleurde skinny, maar echt goed voor je figuur zijn ze niet. En de kans is groot dat je met een pimpelpaarse broek toch de nodige ogen op je achterwerk en heupen gericht krijgt. Daarom is het wel even slim om te weten hoe je ze moet dragen. Daarom hier de beste do's en dont's voor je op een rijtje:

- Nooit zo weggeweest van het skinnymodel, maar ben je wel een echte kleurenfreak? Kies dan voor een straithjeans of licht uitlopende broek met een kleurtje. Let wel op dat de pijpen niet te veel uitlopen, want anders wordt het wel erg flowerpower-achtig.

- Zorg dat de broek goed past. Een te kleine broek is echt killing voor je figuur, zeker als hij ook nog eens zuurstokroze is.

- Vergeet nooit de gouden moderegel 'less is more'. Met een alle-kleuren-van-de-regenboog broek zet je al een fashion statement, dus combineer deze niet met teveel andere opvallende, trendy items.

- Let goed op kleurencombinaties. Teveel kleur maakt rommelig en met een 'all-over colour' look word je al snel het meisje in het roze, rood of blauw genoemd. Match een opvallende kleur liever met een basic kleur voor een mooi contrast. Wel leuk is het om de kleur van je broek terug te laten komen in een klein accessoire.

- Verdoezel je normaal gesproken je bovenbenen en kont liever met een donkere kleur broek, maar wil je er wel heel graag volgens de laatste gekleurde trend bijlopen? Combineer de gekleurde skinny's dan met een lang t-shirt of zomers mini-jurkje.

-Geef niet teveel geld uit voor je nieuwe limoengroene broek. Je raakt er namelijk snel op uit gekeken en over een paar maanden zijn ze absoluut weer uit de mode.

Lees ook:Mode of misser: Subtiele accessories bij de skinny?
Lees ook:De do’s en don’ts van je roze jurk
Lees ook:Skinny rokken zijn de nieuwe skinny jeans
Lees ook:Jezussandalen, blok en slee en een goeie stiletto
Lees ook:Trend report: color blocking

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Skinny jeans in een nieuw regenboogjasje

  1. Eliza

    Ik ben echt helemaal gek van de gekleurde skinny jeans… Heb zelf een knalrode.. ga verder geen andere kleuren kopen want ze zijn binnenkort toch weer uit de mode.. Maar nu vind ik ze echt super leuk!

      /   Reply  / 
  2. Marl.

    @ Eliza;

    Dus als ze uit de mode zijn, hoef je ze niet meer?
    Dat vind ik dus echt raar van sommige mensen, als je ze mooi vind, trek ze lekker aan, of ze nou uit de mode zijn, of mensen ze nou lelijk vinden, lekker boeiend, jouw style!

      /   Reply  / 
  3. Eliza

    Ja maar ik bedoel IK vind het over een tijd toch niet meer leuk.. omdat ik ze al teveel heb gezien omdat heel veel mensen ze dragen…

      /   Reply  / 
  4. Daphille

    iCC Heb Zelf Een Rooie Blauwe En Meer Heb Ik Er Niet..

    Als Ze Uit De Mode ZIjn Draag Ik Ze Toch Nog Lekker ..

    Ze Zitten Lekker En Ze Vallen Lekker Op .

    Wijde Broeken Komen Ook Al Weer In De MOde .

    Sommige Mensen Vinden De Gekleurde Skinny Niet Mooi .. Pech Voor Ze, Mijn Stijl 8-)

      /   Reply  / 
  5. Céline

    Ik zit hier met Mijn rode skinny aann,,

    en ik vind dat jullie gelijk hebben !

    Wat maakt het uit of ze uit de mode zijn of nie ?
    Als ze lekker zitten enzo trek je hem toch gewoon aan.
    Ik heb mijn Skinny nog maar 2 dagen,
    Maar ik bén er echt al verliefd op

    x Skinny Fan XD

      /   Reply  / 
  6. yelte

    hééej , ik ben ook zonne skinny fan eel mijn kast hangt er van vol ma ik wil echt een groene skinny mak weet echt ni waar ge da kunt vinde weet iemand da plaes wilde gelle da dan zegge :p:d

      /   Reply  / 
  7. Nyssa

    Heejjj,, ik vindt skinny echt tegek ik heb er nu 6 :) ook al zijn ze uit de mode ik draag ze mooi,, die wijde broeken vindt ik maar niks,, Doegg Xxx

      /   Reply  / 
  8. Vivian

    heeii yelte !!
    de groene skinny kun je kopee by stout ik hep em oowk..:P
    xx Vivian

      /   Reply  / 
  9. Dianne

    I love skinny’s (L) Ik heb zelf drie gekleurde, een blauwe, een gele, en een roze (L) Ik doe er trouwens meestal een ander fel kleurtje boven, dus bij mijn gele broek een felroze shirtje =D Of een grijs hesje met een blauw shirtje op mijn roze ^^ iig, ik vind ze meegaaaaaaaa vetcewlmooi en ze zitten echt heerlijk =D

      /   Reply  / 
  10. tarr

    Echt raar als ze niet meer in zijn dat je ze niet draagt :S
    het gaat er om dat JY ze leuk vind x.x

    pff. skinny jeans 4 ever ♥

    kan Je ze nog kopen ik moet een blauwe !

    kan je ze nog kopen in ONLY enz?
    xx

      /   Reply  / 
  11. Peter Shirt

    zitten skinny jeans wel lekker?

      /   Reply  / 
  12. Mandy Nuyts

    Heeey, ik ben écht zot van de skinny’s!
    en ‘k zou graag een flashy groene hebben,
    weet er iemand waar je die kan vinden?
    groetjes x

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>