Jezussandalen, blok en slee en een goeie stiletto

Ik heb het hier over de dé schoenentrends van dit voorjaar en zomer. Op www.vogue.com hebben ze alle trends allemaal keurig voor alle fashionista´s op een rijte gezet. Mijn absolute favoriet is de eerste trend. Dé blokhakken. Onmogelijk om er lange tijd op te lopen. Dat dan weer wel. En toon ze, doe ze niet onder een lange broek of rok, maar combineer het met een korte rok.

De tweede trend, de sleehak, is er al een tijdje en blijft ook nog wel even. Ook hiervoor geldt, trek er een kortere rok bij aan. Kleinere meiden moeten trouwens oppassen met de schoen, omdat het al snel grof staat. En denk er altijd om dat je je goed moet kunnen voortbewegen op deze hakken. Struikelen, en dat gaat snel bij een sleehak, is niet charmant.

De stiletto is al jaren een succes, en dit seizoen is het al niet veel anders. Je kan ze met zoveel kledingstukken combineren. Een minrok, een lange jeans, een driekwart broek…En je oogt nog slanker ook. Draag alleen nooit geen donkere kousen erbij. Dat kan alleen met sleehakken dit voorjaar.

En helaas, de jezussandalen zijn in. Gelukkig zijn er genoeg varianten te koop in bijvoorbeeld goud of zilver. Schijnt leuk te zijn bij rokken, behalve een minirok. Ook is het niet geschikt voor kleine vrouwen. En het schijnt helemaal hot te zijn dit soort schoenen te dragen bij een avondjurk. Jak. Hier zal je me nooit, maar dan ook nooit in zien. Maar misschien zijn er vrouwen die ze geweldig vinden…

bron http://www.vogue.com/

Lees ook:Schoenentrend: show your socks!
Lees ook:De sneakerpump is hot
Lees ook:Doutzen Kroes in voorjaarsmode special Britse Vogue
Lees ook:Skinny jeans in een nieuw regenboogjasje
Lees ook:Schoenentrend: de bergschoen met sleehak

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Jezussandalen, blok en slee en een goeie stiletto

  1. Sjan Verhoeven

    Sleehakken vind ik echt een verschrikking… en die jezussandalen ook… Al loopt heel Nederland erin, ik doe er niet aan mee hoor.. maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven! Doe mij maar een paar leuke sneakers!

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    sneakers zijn prima. lekker om in te lopen, maar helaas schijnt de grootste sneaker hype voorbij te zijn. Ik ben zelf ook wel van de ballerina’s.

      /   Reply  / 
  3. Layla

    Die sleehak vind ik echt verschrikkelijk, van mij mag dat weer ‘uit’ gaan!

      /   Reply  / 
  4. Danielle

    Meiden, wat hebben jullie tegen de sleehak? Vinden jullie het een te grove schoen?

      /   Reply  / 
  5. Yvonne

    Ik moet zeggen dat ik ook erg veel moeite heb met de sleehak. Ik vind het inderdaad een te grove schoen. Een hak hoort naar mijn mening elegant te staan.

      /   Reply  / 
  6. Danielle

    Maar je hebt toch best wel elegante sleehakken ;-) ?

      /   Reply  / 
  7. Annet

    Ja, die zijn er genoeg:)
    Heb net een paar mooie sleehakjes gekocht.

      /   Reply  / 
  8. Renaat

    Ik ben ook pro sleehak. Ik heb 2 paar schoenen met hele mooie eleganten sleehakken. Krijg ook heel veel complimenten!
    Ik ben blij dat ze nog blijven want naast dat ze mooi zijn lopen ze ook nog eens heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>