Doe de disco

Nu al zat van de modekleur wit, de poedertinten, de lady-look en de navy-trend? Doe de disco-look, zegt de Britse Vogue. Denk een mix tussen Studio 54 en Fame. Juist, Madonna heeft ‘em de disco inferno weer gelanceerd. Ook het invloedrijke modevolk heeft disco-invloeden gebruikt voor de collecties.

Zo zegt de ontwerper van Gucci, Frida Giannini, in de Vogue dat het tijd is voor wat wat opbeurends in de mode. En ze heeft natuurlijk helemaal gelijk als ze zegt dat het disco-tijperk stond voor dolle pret en een flink portie glamour. Dus valt er in de Gucci-collectie een vet retro bomber jack te ontdekken.

Zelfs Miu Miu, de jongere lijn van Prada, liet sleehakken met glitters zien. Stella McCartney ging voor de jumpsuits en gouden sandaaltjes, Givenchy toonde zilveren hotpants (ehm….), en Fendi showde op de catwalk nauwsluitende jersey jurken (veelvuldig gekopieerd door de grote winkelketens). Dolce&Gabbana gaven onlangs een disco-feest met alles d’r op en d’r aan (veel glim, glam, glanzend, felle kleuren, leggings en bodysuits).

Nu hoef je je natuurlijk niet in glimmende leggings te hullen. Maar ga desnoods voor de jurken van jersey, shirtjes die van de schouders afzakken (off-the-shoulder-shirts), een wikkeltop en combineer het met mooie jeans.

Zie de zomer hoeft niet wit, poederig en saai te zijn. Let’s grooove…

Lees ook:Trend Report: goud is het nieuwe zwart
Lees ook:Miljardenfraude bij Dolce & Gabbana
Lees ook:Scarlett Johansson en Matthew McConaughey in Street of Dreams
Lees ook:Photo of the Week: fleurige herfst met Dolce & Gabbana
Lees ook:Trend report: bloemenprints

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>