Miljardenfraude bij Dolce & Gabbana

dolce-gabbanaModelabel Dolce & Gabbana heeft binnenkort een rechtzaak aan haar broek hangen. Italiaanse aanklagers bereiden een zaak voor tegen het modehuis. Dolce & Gabbana zou namelijk voor ongeveer 1 miljard euro belasting hebben ontdoken. Daarbij zou het modeduo onder meer gebruik hebben gemaakt van een vestiging in Luxemburg.

Eerder werd al bekend dat Dolce & Gabbana verdacht werden van belastingfraude. Inmiddels is het onderzoek naar de oprichters van het merk, Domenico Dolce en Stefano Gabbana, en vijf andere mensen dan ook afgerond.

Wanneer de aanklagers van Dolce & Gabbana in het gelijk worden gesteld, betekent dat goed nieuws voor de Italiaanse staat. In Italië is de laatste tijd een jacht gaande op belastingfraudeurs om de staatskas beter gevuld te krijgen.

Lees ook:MAGNUM HAALT ITALIAANSE BESTSELLER NAAR NEDERLAND
Lees ook:Voetbalhelden in campagne D&G
Lees ook:Photo of the Week: fleurige herfst met Dolce & Gabbana
Lees ook:Scarlett Johansson en Matthew McConaughey in Street of Dreams
Lees ook:Zijn Dolce&Gabbana te ver gegaan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>