De laatste bling

Dat poenerige in-the-ghetto gedoe met al die glitters, die rapper gangsta looks omdat men van gekkigheid niet weet wat te doen met de binnenstromende dollars, pffff….. Nu we weten het wel. Het is meer dan genoeg geweest.

De Avantgarde bracht het verlossende bericht. Toegegeven, de bling bling was wel geestig en deed het af en toe goed op feestjes. Maar boven alles oogde het hysterisch en vermoeiend. Hopelijk is dit plaatje dus het laatste dat ik zie van de bling bling.

Onder andere Chanel en Dior bieden ons elegante en vrouwelijke sieraden. Natuurlijk ontbreken de glinsterende diamanten niet, maar mooi geslepen stenen en parels houden het stijlvol. We kunnen hier dus mee gezien worden tijdens een romantisch diner. De sieraden zijn, kortom, weer om bij weg te zwijmelen. En zo heb ik ze het liefst.

Lees ook:STRASS SIERADEN: KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN MET DEZE EYECATCHERS
Lees ook:Klassiek herenhorloge is nu een must-have voor dames
Lees ook:Het groene gevaar
Lees ook:Lindsay Lohan’s fotoshoot voor Elle wordt duur grapje
Lees ook:BIGLI presenteert kleurrijke ‘Lilly Bloom’ ringen

1 Reacties // Reageer

One thought on “De laatste bling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>