Lindsay Lohan’s fotoshoot voor Elle wordt duur grapje

Dat Lindsay Lohan straks op de voorkant van de Britse Elle prijkt, heeft de glossy veel geld gekost. Tijdens de fotoshoot werd voor bijna 26000 euro aan sieraden gestolen.

Niet alleen fashionista’s, maar ook dieven houden van Dior. Dat bleek maar weer eens toen Lindsay Lohan werd bestolen van een aantal met diamanten afgezette kettingen en oorbellen van het Franse merk. De dief ging er met een collectie ter waarde van zo’n 26000 euro vandoor, meldt de Nederlandse Elle op 4 augustus 2009.

De diefstal vond plaats tijdens de fotoshoot van Lindsay Lohan voor de Britse Elle. Gelukkig waren niet alle juwelen gestolen, zodat de 23-jarige rock chick toch nog vol bling op de foto is gezet. De Elle met de gewraakte coverfoto verschijnt in september.

Lees ook:Lindsay Lohan front row bij Viktor & Rolf – Paris Fashion Week
Lees ook:Ali Lohan ‘s eerste covershoot voor Fault magazine
Lees ook:Ungaro: Lindsay Lohan is een ramp
Lees ook:Opnieuw modellenbaantje voor Lindsay Lohan
Lees ook:Lindsay Lohan maakt modedebuut bij Ungaro

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lindsay Lohan’s fotoshoot voor Elle wordt duur grapje

  1. Lara

    Lindsay is superr en ook een geweldige actrice. Ze wordt wel onderschat, maar ze is een geweldig acteertalent…..lindsay Lohan komt er weer helemaal BOVENOP

    YOU GO GIRL XOX

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>