Kleding van een Geisha

Ook de film ‘memoirs of a geisha’ gezien en gewenst dat jij je ook zo sprookjesachtig asian style kunt kleden? Website www.vogue.com biedt uitkomst en kledingtips.

Die zijn zelfs geschikt voor lange blondines als moi die zich normaal gesproken niet normaal kunnen vertonen in een kimono. Tenzij je natuurlijk vrijwillig aanbiedt slachtoffer te worden van een hoop slechte grappen.

Nee, Vogue laat een aantal jurkjes en kledingstukken zien, waar de ripoffs al lang van in de winkel hangen. Neem het jurkje op de foto. Een moderne interpretatie van de kimono door Lanvin. Precies goed. Door het benadrukken van de taille behoudt je je vrouwelijke vormen. Mede door de kortere lengte van de jurk blijven de verhoudingen in balans. Want als je één ding niet wil, is er groter (én dikker) uit zien dan je bent.

Deze interpretatie van de geisha look door het modehuis Missoni is zelfs geschikt om naar je werk aan te trekken. Een aziatisch getint wikkelvest met een sluik vallende broek. Draagbaar, maar wel elegant.

Laat ik het zo zeggen: als lange Nederlandse vrouw zou ik zomaar in deze outfit durven rond te huppelen.

Deze look is ontworpen door de onvolprezen Belgische ontwerper, Dries van Noten. Zijn combi van een zijden blouse, een lange rok en een sjerp rond de middel zorgt voor een klassieke aziatische look in heldere kleuren. Stijl vol, maar niet al té opvallend.

Dus lange hollandse meiden, drie outfits die jullie óók aankunnen, zonder er belachelijk uit te zien.

(bron:www.vogue.com)

Lees ook:Vogue lanceert speciale Maxima editie
Lees ook:7 schoenentrends van 2016
Lees ook:Lentetrends om je op te verheugen
Lees ook:Mode of misser: T-shirt met wolkenprint
Lees ook:Jezussandalen, blok en slee en een goeie stiletto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>