K(okhals)ork-Ease komt terug

Kijk maar eens goed naar deze lekkere comfortabele sandaal, de Kork-Ease. Was in de jaren zeventig bijzonder populair. Bette Midler droeg ‘em, en een beetje fashiongek had ze ook in de kast staan. En dankzij de seventies-revival (dank U Madonna) wordt dit merk in april opnieuw gelanceerd in de Verenigde Staten. De Kork-Ease kwam in 1953 op de markt en werd direct een modehit.

Vooral door het simpele, handgemaakte ontwerp en het gebruik van lichtgewicht materialen, waardoor je niet door had dat je twee van die blokken onder je voeten meezeulde.

Voor de nieuwe collectie zijn dezelfde lichte materialen gebruikt: kurk en soepel zacht leer. Maar straks schijn je ze in supertrendy combi’s te kunnen kopen. Denk groene suede of een mooi kleurtje. Ook zijn er variaties op metallic, leer én suede. Ook kun je kiezen uit twee hoogtes, de traditional (hoog) en de low rider (wat platter).

En iedereen weet wat er gebeurt als de celebs en fashionvoorbeelden van deze wereld de Kork-Ease weer adopteren. Dan liggen binnen de korste keren de rip-offs bij ons in de rekken. Zijn jullie d’r klaar voor?

(bron en foto: www.fashionwiredaily.com)

Lees ook:Nieuw van Madea: bag & belt
Lees ook:De (strop)das anno 2015
Lees ook:Mode of misser: Hoe dun kan de legging?
Lees ook:Fashion fact: Overheid gaat aan de ecomode
Lees ook:Trend report: color blocking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>