Nieuw van Madea: bag & belt

Ik ben dol op het kopen van duo’s: een truitje en vest in bij elkaar passende kleuren, of twee paar van de ideale skinny jeans. De nieuwe tassen en riemen van Madea zijn ook al zulke gouden combi´s.

De nieuwe tassen en riemen van het jonge Nederlandse label Madea zijn helemaal op elkaar afgestemd. In de flinke hold-all van 100% leer past van alles- van een glossy tot een gsm.

De tassen zijn uitgevoerd in vijf kleuren, waaronder een supertrendy wit-grijze slangenprint en een klassieke diepbruine tint. De bijpassende riemen zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Ook qua stijl zijn de tassen en riemen, die een onzichtbare sluiting hebben en zowel om de heup als op de taille gedragen kunnen worden, op elkaar afgestemd. Het design is robuust en klassiek, maar de kleuren maken de accessoires behoorlijk hip.

Voor wie écht niet meer wil nadenken over een nieuwe outfit, geeft Madea ook nog eens advies over jurken waarbij de bag & belt goed te dragen zijn. Voor een zakelijke look ben je met de Madea City Dress New York en een grijze tas en riem van top tot teen trendy!

Op de foto: Madea bag & belt in wit-grijze slangenprint

Lees ook:Win luxe MADEA top!
Lees ook:MIXEN EN MATCHEN MET DE GEKLEURDE SOKKEN, FUNKOUSEN EN ACCESSOIRES VAN COLORMESOCKS
Lees ook:Riemen bij de franjes
Lees ook:Bijzondere basics bij Madea
Lees ook:Ook mannen mogen opvallen met een trendy accessoire (+ korting!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw van Madea: bag & belt

  1. Sacha

    Prachtig setje weer van Madea. Pak maar in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>