Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem

image001Costes heeft vandaag, 23 maart 2017, een nieuwe boutique geopend in een uniek monumentaal pand aan de Rijnstraat 39-41 in Arnhem. De boutique aan de Rijnstraat is de grootste Costes winkel in Nederland. Costes was in Arnhem tot voorkort te vinden aan de Ketelstraat 33. Op zaterdag 1 april zal daar een Costes men boutique openen. Die dag zal voor beide Costes boutiques een grote openingsactie gehouden worden waarbij de hele dag 20% korting op de gehele collectie geldt. Eind februari werd de Costes mannenlijn gelanceerd in Deventer, waar de eerste ‘uni’ winkel met Costes dames- en herencollectie opende. Arnhem is na Deventer, Den Bosch en Breda de vierde stad waar de Costes men collectie verkrijgbaar zal zijn. De mannencollectie van Costes is stijlvol met een casual twist en biedt daarmee, net als de damescollectie, looks voor elke gelegenheid. De komende maanden zal Costes nog meer nieuwe boutiques openen, zowel aparte Costes men en women boutiques als gecombineerde winkels. Na de recente openingen in Den Bosch, Breda en Arnhem volgen onder meer Costes men winkels in Alkmaar, Enschede en Eindhoven in april en mei. Costes opende in 2013 haar eerste boutique aan de Oude Gracht en heeft inmiddels 27 boutiques door het hele land.

Lees ook:Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage
Lees ook:COSTES LANCEERT PREMIUM COLLECTIE
Lees ook:Costes presenteert haar zomercollectie voor 2016
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Bestseller Megastore geopend in Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>