Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen

unnamed(10)In september opent de bekende modeketen Costes een nieuwe vestiging in Stadshart Amstelveen. Costes vestigt zich in het Binnenhof nabij Just Brands en We are Labels. Het pand dat ruim 386 m2 groot is huisvest Costes Women, de damescollectie van dit boutique-style fashion brand. Costes heeft ruim 30 vestigingen in Nederland, onder andere in grote steden als Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht. De collectie van Costes is on-trend, aangevuld met tijdloze basics en accessoires. Elk seizoen wordt de collectie opgebouwd aan de hand van verschillende thema’s, waarbij het 24/7 gevoel centraal staat: ‘bij Costes kan men voor elk moment van de dag een outfit vinden’. Met de komst van Costes wordt het retailaanbod in Stadshart Amstelveen verder uitgebreid naast bekende namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, Just Brands, ZARA, Massimo Dutti, G-Star Women, Superdry en Van Gils.

Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Lees ook:Modeketen ZARA nu ook in Amstelveen
Lees ook:Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem
Lees ook:Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’
Lees ook:Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage
Lees ook:Costes presenteert haar zomercollectie voor 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>