Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage

Costes is terug in hartje Amsterdam! Zaterdag 18 maart opende de gloednieuwe boutique in de vernieuwde Kalverpassage. Costes is de eerste winkel die haar deuren heeft geopend in de nieuwe Kalverpassage. Begin dit jaar ging het voormalige Costes pand aan de Kalverstraat dicht en ging de verbouwing in de Kalverpassage van start. Om 10:00 werd de winkel feestelijk geopend met ballonnen, hapjes van Sophie Eats, prosecco en voor de eerste 100 bezoekers een giftcard. De Costes boutique in Amsterdam is een women-only boutique. Drie weken geleden, op 24 februari jl., werd de Costes mannenlijn gelanceerd in Deventer, waar de eerste ‘uni’ winkel met Costes dames- en herencollectie opende. De mannencollectie van Costes is stijlvol met een casual twist en biedt daarmee, net als de damescollectie, looks voor elke gelegenheid.

De komende maanden zal Costes nog meer nieuwe boutiques openen, zowel aparte Costes men en women boutiques als gecombineerde winkels. Na de recente openingen in Den Bosch, Breda en Amsterdam volgen onder meer winkels in Alkmaar, Enschede en Eindhoven in maart en april. Costes opende in 2013 haar eerste boutique aan de Oude Gracht en heeft inmiddels 27 boutiques door het hele land.

Lees ook:Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem
Lees ook:Costes presenteert haar zomercollectie voor 2016
Lees ook:Stieglitz opent eerste boutique
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Primark winkel geopend in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>