HILFIGER COLLECTION POP-UP BOUTIQUE GEOPEND IN DE BIJENKORF AMSTERDAM

??????????????????????????????????????????????????????????????????? Tommy Hilfiger, een volledige dochteronderneming van PVH Corporation [NYSE: PVH], heeft op 9 april 2015 de opening van de nieuwe Hilfiger Collection pop-up boutique in de Bijenkorf feestelijk gevierd met een cocktail-event. De pop-up boutique bevindt zich op de tweede etage, op de damesafdeling bij de andere designerkleding, van het meest prestigieuze warenhuis van Amsterdam, de Bijenkorf.

De genodigden konden onder het genot van een heerlijke cocktail en hors d’oeuvres alvast de lentecollectie Spring 2015 Hilfiger Collection bekijken. De Hilfiger Collection pop-up boutique is geopend tot 19 april 2015.

De Spring 2015 Hilfiger Collection staat in het teken van de levenslange passie van Hilfiger voor rock-and-roll en heeft de festivalfashionista als muse. Hilfigers favoriete muziekiconen van de jaren ‘60 en ‘70 worden geëerd in deze collectie waarin een vintage rockstijl op een modieuze manier met de energie en nonchalante stijl van de festivalfashionista van nu wordt gecombineerd.

Hilfiger Collection pop-up bij de Bijenkorf
Dam 1, 1012 JS, Amsterdam
9 tot 19 april 2015

Lees ook:De Bijenkorf bestaat 140 jaar en viert feest!
Lees ook:Nieuwe Jo Malone London Boutique in Rotterdam
Lees ook:Stieglitz opent eerste boutique
Lees ook:Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage
Lees ook:Jo Malone London opent boutique in Amsterdamse Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>