De Bijenkorf bestaat 140 jaar en viert feest!

Bijenkorf 140 jaarIn 1870 opende De Bijenkorf voor het eerst haar deuren in Nederland. Dat betekent dat het luxe warenhuis nu maar liefst 140 jaar bestaat. Om dat te vieren, staat De Bijenkorf sinds dinsdag 20 april zes weken in het teken van dit jubileum.

De zes weken durende jubileumperiode van De Bijenkorf zal draaien om verrassen en inspireren. Het warenhuis zal haar uitgebreide assortiment en de vele evenementen die ze organiseert, benadrukken. Ook zijn er de afgelopen tijd zo’n 140 smaakmakers benaderd om hun medewerking te verlenen aan het jubileum van de Bijenkorf. Acteurs, schrijvers, muzikanten, koks en kunstenaars werkten hieraan mee.

Piet Paris, Sieb Postuma, Premsela en Diesel allen een inspiratiebol. Twintig van die inspiratiebollen zullen worden geveild en de opbrengst zal worden gedoneerd aan Unicef.

En tenslotte ontwierpen diverse merken en designers van het eerste uur (o.a. Daryl van Wouw, DKNY, Tommy Hilfiger, Hans Ubbink en Evian) een speciale jubileum collectie, die verkocht zal worden onder de naam Special Edit140ns.

Bijenkorf magazineHet magazine van de Bijenkorf zal ook een jubileumuitgave zijn en zal exact 140 pagina’s tellen. In het magazine komen we interviews tegen met Li Edelkoort, Piet Paris, Tommy Hilfiger en Wendelien Daan.

Vanaf 20 april staat de Bijenkorf in het teken van het 140-jarige jubileum.

www.deBijenkorf.nl

Lees ook:HILFIGER COLLECTION POP-UP BOUTIQUE GEOPEND IN DE BIJENKORF AMSTERDAM
Lees ook:TOMMY HILFIGER KONDIGT SAMENWERKING ZOOEY DESCHANEL AAN
Lees ook:Jetteke van Lexmond ‘opent’ virtuele paskamer in de Bijenkorf
Lees ook:Opening tentoonstelling Piet Paris druk bezocht
Lees ook:Topmodellen bundelen krachten met Tommy Hilfiger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>