Opening tentoonstelling Piet Paris druk bezocht

piet parisDonderdagavond 14 oktober werd in het Hirschgebouw in Amsterdam de verkooptentoonstelling van Piet Paris geopend. In die tentoonstelling, die de komende week te bezichtigen is, zijn de mooiste illustraties van Piet Paris van de afgelopen twintig jaar verzameld. Zo zijn illustraties, die Piet maakte voor onder andere Vogue, Harper’s Bazaar, Libelle, W magazine en Saks Fifth Avenue, in de expositie opgenomen.

Piet Paris lanceerde die avond ook zijn eerste eigen boek met zijn mooiste werk, maar ook uitleg over zijn werkwijze en de gedachten achter zijn illustraties. Bovendien werden de eerste Piet Paris postzegels en een Piet Paris servies gepresenteerd.

Dat de illustraties van Piet Paris enorm populair zijn, bleek wel uit de opkomst bij de opening op donderdagavond. Tout modeland was aanwezig om zijn illustraties te bewonderen (en te kopen) en een glaasje te drinken op het succes van Nederland’s bekendste mode- illustrator.

Ps. Piet Paris ontwierp onlangs nog de ‘backdrop’ voor de modeshow van Viktor & Rolf in Parijs. Klik hier voor de foto.

Lees ook:De Kamers Van Piet Paris in Arnhem
Lees ook:Piet Paris ontwerpt bierflesje voor Grolsch
Lees ook:Piet Paris opent expositie in Arnhem ‘De Kamers van Piet Paris’
Lees ook:Arnhem Mode Biënnale is geen modevariant van de Huishoudbeurs
Lees ook:Mode-illustrator Piet Paris lanceert T-shirt reeks met Shoeby

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opening tentoonstelling Piet Paris druk bezocht

  1. Birgit van Leur

    Op welke manier kan ik mij opgeven voor de rondleiding tijdens de overzichtstentoonstelling van Piet Paris op zaterdag door Piet Paris zelf in het Hirschgebouw? Graag hoor ik van u. Birgit van Leur [email protected]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>