Piet Paris ontwerpt bierflesje voor Grolsch

Grolsch volgens Piet ParisDe mode-illustraties van Piet Paris lijken nu populairder dan ooit. Behalve een eigen boek, een serie postzegels en een servies met zijn mode-tekeningen lanceert Piet Paris deze maand tevens een bierflesje met zijn illustraties erop. Piet Paris werkte daarvoor samen met biermerk Grolsch.

De twee partijen ontmoetten elkaar in 2009. ‘In 2009 ontwierp ik in opdracht van Dudok een bierviltje voor de mode Biënnale in Arnhem. Voor dit viltje heb ik mij laten inspireren door het merk Grolsch. Dit ontwerp is terug te vinden in het boek Piet Paris Fashion Illustrations. Ik was daarom erg enthousiast toen Grolsch mij benaderde om samen te werken aan het ontwerp van een collectors item. Ik ben trots op het resultaat!’, aldus Piet Paris.

De illustratie op de beugelfles bevat twee proostende vrouwen met daarbij de tekst ‘Op 2011’, wat aangeeft dat de fles een prima eindejaarsgeschenk is.

Op 19 november wordt de limited edition Grolsch beugelflessen van Piet Paris gelanceerd. Het betreft de 1,5 liter beugelfles, die de illustrator transformeerde tot een eigentijds design item. Voor mode-liefhebbers is deze fles een waar collector’s item.

Wil jij in het bezit zijn van je eigen Piet Paris beugelfles?
Bestel dan voor 12,95 een exemplar via www.grolsch.nl.

Lees ook:Mode-illustrator Piet Paris lanceert T-shirt reeks met Shoeby
Lees ook:Opening tentoonstelling Piet Paris druk bezocht
Lees ook:De Kamers Van Piet Paris in Arnhem
Lees ook:Piet Paris & Georgette Koning lanceren modealfabet
Lees ook:Piet Paris opent expositie in Arnhem ‘De Kamers van Piet Paris’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>