Rosefield watches en Maybelline New York lanceren Valentijn actie

Het Nederlandse horlogemerk Rosefield bundelt dit jaar voor Valentijn haar krachten met beautymerk Maybelline New York. Verwen jezelf of je geliefde deze dag met een waanzinnig Rosefield horloge en ontvang er gratis de rose-tinted Maybelline New York Inti-Matte lippenstift bij. So let’s make a date – het is namelijk #TimeToKiss!

Flirten, een kusje of een kaartje van je geliefde of geheime aanbidder. Valentijnsdag is de dag van de liefde. De Color Sensational inti-Matte Nudes lippenstift in subtiel perzik-roze past bij iedere huidskleur voor een zachte, flirterige look. Je krijgt hem nu exclusief bij de aankoop van een Rosefield horloge.

Lees ook:TIME TO DRESS UP WITH ROSEFIELD WATCHES
Lees ook:ROSEFIELD introduceert NEW BLUE
Lees ook:Bobbi Brown Cosmetics introduceert de Crushed Lip Color
Lees ook:Een liefdevol horloge van Swatch
Lees ook:DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>