DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN

Als je vroeger een matte look op je lippen wilde creëren, gaf dat eigenlijk altijd een droog gevoel, maar die tijd is nu voorbij! Als onderdeel van zijn nieuwste collectie revolutionaire make-up, introduceert Max Factor nu de Velvet Matte Lipstick Collectie: een revolutionaire collectie lipsticks die een trendy matte finish geven, zonder dat nare gevoel van droge lippen.
Tot voor kort hoorden we van vrouwen dat zij soms wel drie verschillende producten gebruikten om enerzijds een matte look te creëren en anderzijds de lippen te verzorgen, zoals scrubs, balsems en lippenstift.

De Max Factor Velvet Lipstick Collectie maakt hier een eind aan; voortaan heb je aan één product genoeg!

“Achter de schermen ben ik altijd bezig met het verzorgen en primen van lippen voor de perfecte matte look, wat veel tijd kost en de juiste techniek vergt. Nu kunnen vrouwen thuis ook aan de hipste lippen trend meedoen: één vleugje lippenstift is genoeg.” Marie–Sophie Steenaert

HOE WERKT HET?
De Velvet Matte Lipstick Collectie is speciaal ontworpen om je lippen een diepgekleurde, matte look te geven, maar bestaat uit een zachte, vocht inbrengende formule. Voorheen bevatten matte lipsticks altijd extra veel pigmentpoeder, om een oneven oppervlakte te creëren, zodat het licht mooi mat wordt weerkaatst. Die poeders zorgen er echter ook voor dat vochtinbrengende oliën hun werk niet goed meer kunnen doen.

Voor de Velvet Matte Lipstick Collectie is een andere formule ontwikkeld dan voor traditionele matte lipsticks, zonder extra poeders of pigmenten toe te voegen. De lippenstiften bevatten dezelfde vochtinbrengende formule als Max Factors populaire Colour Elixir producten, waaraan lichtweerkaatsende deeltjes zijn toegevoegd, fijngemalen natuurlijke glansstofjes met een onregelmatige structuur die precies het gewenste matte effect opleveren.

KLEURKEUZE
Voor de Velvet Matte Lipstick Collectie introduceert Max Factor zeven levendige kleuren, variërend van roze nude tinten tot intense roodtinten.
“Deze matte lippenstiften zijn super vochtinbrengend en verzorgend, zodat je de hele dag een mooie matte look hebt, zonder dat je lippen uitdrogen. Ik ben zelf echt dol op de Velvet Matte Lipstick Blush – voor mij precies de juiste kleur roze.” Stella Maxwell, Max Factor Global Ambassador

PERFECTIONEER JE LIPPEN
Samen met de Velvet Matte Lipstick Collectie heeft Max Factor ook de Max Factor Colour Elixir Universal Lip Liner: het perfecte instrument om je lippen de juiste vorm te omkaderen, welke kleur lippenstift je ook gebruikt. Max Factor Colour Elixir Universal Lip Liner heeft een transparante formule die bestaat uit diverse soorten was die ervoor zorgen dat de lippenstift goed op zijn plek blijft zitten en niet uitloopt. Deze Invisible Lip Liner kun je voor alle kleuren en soorten lipstick gebruiken.

“Als visagist weet ik precies hoe lastig het kan zijn om een mat effect te bereiken zonder dat je lippen droog aanvoelen. Tot nu toe is me dat alleen gelukt door eerst een primer en vervolgens een reeks van verschillende producten aan te brengen, wat natuurlijk niet bijzonder efficiënt is! Ik ben heel blij met deze Max Factor collectie, omdat die allerlei make-up mythes onderuit haalt en vrouwen gewoon precies geeft wat ze nodig hebben, zonder ingewikkelde technieken. Make-up moet leuk zijn en de Velvet Matte Lipstick Collectie zorgt voor een prachtige matte finish in levendige kleuren.” Marie-Sophie Steenaert.

De Max Factor Velvet Matte Lipstick Collectie is verkrijgbaar sinds begin dit jaar in 6 verschillende kleuren en kost € 14,99.

Verkrijgbaar in de tinten: 10 Sunrise15 Flame

20 Rose, 25 Blush, 30 Desire en 35 Love.

Lees ook:Geef jouw beauty look een glamour-lift
Lees ook:Laura Mercier Spring Summer Collectie 2016
Lees ook:‘LINE-UP’ VOOR EEN PERFECTE OOGLOOK MET COLOUR PRECISE EYELINER
Lees ook:Labello verbetert formule van de blauwe klassieker
Lees ook:Essie lanceert cashmere matte nagellakcollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>