ROSEFIELD introduceert NEW BLUE

unnamedHet Nederlandse horlogemerk ROSEFIELD lanceert vanaf december een gloednieuw exemplaar: The Mercer – New Blue. De kleur blauw is al jaren een veelgebruikte klassieker in de mode-industrie. Desondanks is het nog nauwelijks toegepast in de horloge branche, vandaar dat Rosefield met deze nieuwe klassieker komt.

New Blue is een historisch geïnspireerde kleur blauw, gebaseerd op de gemeenschappelijke geschiedenis van Amsterdam en New York sinds 1625. Al vanaf de prille oprichting van New York is blauw een toonaangevende kleur in het New Yorkse straatbeeld , een hint naar de Nederlandse oorsprong van de stad. De populariteit van de kleur valt onder andere af te leiden uit het gebruik van blauw in de vlag van New York, in outfits van bekende New Yorkse sportclubs, in de architectuur en fashion industrie.

Het ontwerp
Voor de totstandkoming van de kleur ‘New Blue’ is gebruik gemaakt van iconische, blauwe voorwerpen uit het verleden om te komen tot een hedendaagse, nieuwe kleur blauw. De kleur is speciaal voor ROSEFIELD samengesteld in samenwerking met een ervaren kleuratelier.

Net zoals de andere modellen uit de Mercer collectie is de ‘New Blue’ variant uitgerust met een roestvrij stalen mesh bandje, wat garant staat voor voor een elegante en luxueuze uitstraling. Het fijn geweven patroon van het stalen bandje zorgt daarnaast voor een hoge mate van flexibiliteit en ventilatie voor een optimaal draagcomfort. Net zoals in alle Rosefield uitvoeringen zit in het horloge een duurzaam Japans uurwerk waarop twee jaar garantie wordt gegeven.

Lees ook:TIME TO DRESS UP WITH ROSEFIELD WATCHES
Lees ook:Rosefield watches en Maybelline New York lanceren Valentijn actie
Lees ook:Rosefield introduceert THE WEST VILLAGE Collectie
Lees ook:Klassiek herenhorloge is nu een must-have voor dames
Lees ook:Nieuw girly schoenenlabel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>