Nederlandse fashion bloggers ontwerpen unieke limited edition collectie voor CoolCat

Cool cat bloggersModemerk CoolCat gaat een samenwerking aan met Nederlandse mode bloggers. Zes bloggers ontwerpen een limited t-shirt voor CoolCat. De collectie wordt in de zomer gelanceerd in de winkels van CoolCat.

De zes bloggers Kittehscupcakes, Lararosestyle, Redreidinghood, Diva-Iraida, Style-chameleon en Fromhatstoheels zijn op de CoolCat design-stoel gaan zitten. Ze kregen de opdracht om volledig hun eigen stijl te laten zien in een zomerse must-have. Met als resultaat zes ontwerpen die totaal verschillend en uniek zijn; van een edgy crop-top, een grafische print tot een zomerse beach-top met franjes. De shirts zijn volledig door de bloggers zelf ontworpen, zowel het model, stof, print als de kleur en tekst. “Ik was onder de indruk van de creatieve en originele ontwerpen. De tops zijn eigen, passen perfect in de trends van deze zomer én sluiten aan op de unieke CoolCat stijl.”, aldus Senior Stylist Marijn Obertop.

Lees ook:Elle lanceert Elle beach editie met botenparade Amsterdam
Lees ook:Sylvana Simons gaat voor Coolcat
Lees ook:Coolcat viert verjaardag met danswedstrijd
Lees ook:CoolCat zet zich in voor Dance4life
Lees ook:Victoria Koblenko ontwerpt beach collectie voor Sapph

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>