Victoria Koblenko ontwerpt beach collectie voor Sapph

SapphVictoria Koblenko is Guest Designer van lingerie- en swimwearmerk Sapph. De Sapph by Victoria beachwear collectie is sexy, powerful en fashion.

De Sapph by Victoria beachwear-collectie is de eerste van een samenwerking van vier collecties die staan voor sensualiteit met een edge; vrouwelijk en stoer tegelijk. De beach sets zijn geïnspireerd op haar eigen top 5 favoriete stranden in de wereld. Droom weg met setjes vernoemd naar Love Beach, Whiteheaven, Maya Beach of ga voor Victoria’s favoriet en waan je op Miami Beach.

De collectie bestaat uit een badpak met diepe V-hals, een cross-over en triangel bikini’s in de kleurcombinaties zwart, taupe en aqua. Er wordt gebruik gemaakt van sporty mesh, grafische lijnen en (Brazilian) sexy cuts. Alle items zijn te mixen en te matchen, perfect voor het creëren van je eigen uitgesproken set.

“Sensueel, elegant en eigenzinnig. De vier collecties die ik als Guest Designer voor Sapph heb ontworpen zijn het trotse resultaat van mijn zoektocht naar de ideale lingerie en beachwear. Mijn missie als lingerie ontwerpster is dan ook KILLER UNDERWEAR ontwerpen, waarbij fashionability en functionaliteit naadloos op elkaar aansluiten. Een absolute must, zodat alle vrouwen zich sexy, krachtig en uniek voelen!” aldus Victoria Koblenko.

Lees ook:Bekende Nederlanders verwachten veel bling van Jimmy Choo for H&M
Lees ook:Victoria Beckham uit de kleren voor i-D magazine
Lees ook:Sapph komt met grote cupmaten
Lees ook:Lingerie Vive Maria: sexy meets religion
Lees ook:Sapph voor sneeuwprinsessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>